CYKELCAFÉEN

Et samlingssted for cykelinteresserede og andre nysgerrige kaffeelskere.
Kom og besøg Københavns hyggeligste cykelcafé.

banner

PALMARÈS SOM CAFÈ

Palmarès, som café, har været en drøm i lang tid. Caféens funktion som mødested, har til formål at samle alle fra cykelinteresserede til cykelryttere. Selvfølgelig er vores café også stedet for andre kaffeelskende kunder. Vi har 26 siddepladser både indenfor og udenfor. 

BUTIK I CAFÉEN

Vores café er indrettet således, at den ene halvdel er en klassisk café, med god kaffe, croissanter og alt hvad der hører til. Den anden halvdel fungerer som en butik, hvor vi bl.a. sælger cykeltøj og cykeludstyr. Vi har cykeltøj fra Black Sheep Cycling og Castelli, samt cykeludstyr fra mærker som Wahoo, Continental, SPATZ, Kask m.fl. Alle vores produkter kan også findes på vores webshop.

AKTIVITETER I CAFÉEN – FRA FOREDRAG TIL FÆLLESTRÆNING

I løbet af året vil vi afholde forskellige events i butikken. Det kan være alt fra foredrag om cykeltræning, kost, aerodynamik eller nyt og spændende cykeludstyr til en fredagsbar, som henvender sig til dem, som vil have et hyggeligt sted de kan drikke deres fyraftensøl eller drinks hos. Vi afholder også fællestræninger, som i øjeblikket afholdes om lørdagen. Hvis du har et ønske om en aktivitet, foredrag eller andet, så er du altid velkommen til at sende en mail til kontakt@palmares.dk. Alle forslag er velkommen, om det så er målrettet en cykelrytter eller til dig, som bare gerne vil lære at lappe din cykel, så vil vi prøve at se om vi kan imødekomme din idé.

CYKELCAFÉENS BEGYNDELSE

Efter flere år på trænings- og coachingområdet, har vi, Rasmus Bøgh Wallin og Magnus Bak Klaris, drømt om at samle vores passion et fysisk sted. Derfor valgte vi i 2020 at åbne caféen i Nordhavn, for at få et samlingssted for vores træning og ikke mindst et samlingssted for alle cykelinteresserede og alle andre, som godt kan lide en god kop kaffe. Vores idé med butikken var også, at danne ramme for et sted, hvor vi kan udføre fysiologiske tests og lave bikefits. Derfor har vi også et lokale i butikken, hvor vi kan udføre dette.

KAFFEN FRA RISTERIET

Vi går meget op i kvalitet - også når det omhandler kaffen. Derfor har vi lavet vores helt egen kaffe: Palmarès Organic Blend i samarbejde med Risteriet. Hvis du ikke kan undvære kaffen derhjemme, har du også mulighed for at købe kaffebønner med hjem – vi har både koffeinfri og koffeinrig kaffe.

Menukort

Tun Sandwich

Hjemmerørt tunmousse smagt til med salt og frisk økologisk peber. Toppet med skiver af tomat og syltede rødløg.

Kyllinge Sandwich

Kyllingestykker toppet med skiver af tomat og syltede rødløg. Smurt med hummus i bunden og rød pesto i toppen. Afrundet med salt og frisk økologisk peber.

Vegi Sandwich

Skiver af tomat toppet med syltede rødløg. Smurt med ærtepuré i bunden og hummus i toppen. Afrundet med salt og frisk økologisk peber.

SE DE HYGGELIGE OMGIVELSER I CAFÉEN HOS PALMARÈS

Loading image #
Cykelcafé i København | Få en lækker kop kaffe i cykelcaféen
/9