BAGOM PALMARÈS

MISSION

Vi ønsker at skabe et sted for cykelryttere og motionister, som rummer alle elementer af en toppræstation på cykel. Lige fra træningsvejledning, kostvejledning, coaching, mentaltræning, fysiologiske test, bikefits og aerotest.

CAFE

Palamrès, som fysisk mødested, har været en drøm i lang tid. Caféens funktion som mødested, skal have til formål at samle alle fra cykelinteresserede til cykelryttere. Selvfølgelig vil vores café også være åben for andre nysgerrige og kaffeelskende kunder.

KONCEPT

Palmarès består af tre dele: personlig træning, butik og café. Den personlige træning indeholder ikke kun vejledning indenfor træning, men også alt det dertilhørende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken, som fysisk er samme sted som caféen, danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep og Wahoo.

TRÆNINGSFILOSOFI

Hos Palmarès hjælper vi vores atleter til at nå deres mål gennem støtte og vejledning, ved at rådgive omkring hele deres livsstil. Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvor præstationen er et resultat af mange faktorer så som kost, søvn, træning, udstyr mv. Alle disse faktorer kan optimeres med den rette viden og tilgang.

Med velsmagende kaffebønner fra Risteriet, lover Palmarès lige den kaffe du ønsker. Hvis du skulle mangle lidt til den søde tand, så er der også mulighed for det. Desuden lever Palmarès op til forventningen om udvalg efter bedste kvalitet inden for cykeltøj og udstyr.

PERSONLIGE TRÆNERE

Og holdet bag Palmares

JOHN DOE

MAGNUS BAK KLARIS

Ejer og træner

"Jeg har cyklet siden jeg var 9 år, men har nu indstillet jagten på en professionel kontrakt, til fordel for det akademiske liv på Københavns Universitet, hvor jeg læser idræt. ​Jeg begyndte at læse idræt, fordi jeg gerne vil dykke endnu dybere ned i den teoretisk del af træningen og hvordan den optimeres. Jeg har altid været interesseret i træningsplanlægning og hvordan man kan optimere sin præstation ved at skrue på forskellige parametre. Om det gælder (mental)træning, kost, udstyr eller søvn. Jeg forsøger at arbejde individuelt med hver enkelt atlet således, at et træningsforløb med mig er mere end bare et træningsprogram på et stykke papir. Jeg har et holistisk syn på det hele menneske og jeg hjælper mine atleter med at finde og holde fokus på de parametre, hvor de rent faktisk kan gøre en forskel for deres performance. Jeg oplever ofte, at det er på de mentale aspekter, jeg kan gøre den største forskel for de atleter jeg arbejder med. Med min baggrund som elite-cykelrytter, mine mange års erfaring som personlig træner og min teoretiske forståelse fra universitet, har jeg en god blanding af kompetencer til at hjælpe dig videre med din træning."

LILY MAYMAC

RASMUS BØGH WALLIN

Ejer og træner

Jeg har cyklet siden 2006. Op gennem ungdomsrækkerne har jeg været en del af både junior- og u23-landsholdet. I 2016 blev jeg student, og siden da har jeg haft fuld fokus på cyklingen. Samme år kørte jeg mit første år på continental niveau på Team Soigneur. Sidenhen for ColoQucik i 2017 og 2018. I 2019 blev jeg professionel på Riwal Readeynez, hvor jeg kørte små 2 år. Da muligheden for at åbne en fysisk butik kom, tog jeg en svær beslutning. Jeg valgte at skifte fokus fra drømmen om den professionel cykelkarriere til at lægge mere af min tid i Palmarès. Dog er jeg ikke færdig med at konkurrere, derfor er jeg stadig at finde blandt den danske elite på Team Synch Giant. Jeg er lidt af en nørd når det kommer til at forbedre sig på cyklen. Det gælder både på det mentale og fysiske plan såvel som de helt små detaljer omkring aerodynamik. Det er vigtigt at forstå alle parametre på og af cyklen for at lægge det bedste træningsprogram. Det er helt individuelt, hvor det bedst kan betale sig at skrue for at blive den bedste udgave af sig selv. Netop derfor er det meget mere end et standard træningsprogram du får hos os. Det er specifikt for dig og dine mål. Med mine 14 års erfaring på cyklen og 5 års erfaring som træner og coach, har jeg prøvet alt på egen krop, og ved hvad der skal til for at opnå dine mål!