Personlig cykeltræning

Personlig cykeltræning skræddersyet til din cykling

Hos Palmarès skræddersyer vi et individuelt cykeltræningsprogram, der tager udgangspunkt i dine målsætninger. Cykeltræningen vil blive udarbejdet af én af vores to trænere Rasmus Bøgh Wallin og Magnus Bak Klaris, som begge har en lang baggrund inden for cykling og træning af cykelryttere. Magnus er idrætsstuderende, og har før studiet cyklet for hold som Coloquick, BHS Almeborg Bornholm og Seg Racing – og så vandt han Paris Rouaix i 2014. Rasmus har en baggrund som professionel cykelrytter for Riwal Readynes – og har sågar fået sin egen sten i gågaden i Kalmar for et vundet gadeløb. Og så er de stadig begge elitecykelryttere og kører for det danske DCU-hold Team Synch - Giant. Du kan læse mere her om dine trænere.

Træningsprogram ud fra din rytterprofil og cykling

Når vi tilrettelægger dit træningsprogram, kigger vi på din rytterprofil og vurderer dine styrker og svagheder i forhold til at nå dine mål. Dit træningsprogram tager udgangspunkt i dit niveau og din hverdag, så du får mest ud af den tid, du investerer i træningen. 

Følg konstant din cykeltræning og udvikling

Træningsplanen laves i TrainingPeaks, hvor vi konstant har mulighed for at følge med i din træning og udvikling. På den måde kan vi sammen hele tiden holde os opdateret på din træning, og udvikle dit træningsforløb. Læs mere her om vores træningsfilosofi.

Derudover kan vi tilbyde VO2-max test og laktattest, som kan give os et bedre indblik i dit nuværende niveau og dine styrker og svagheder. Det kan være en fordel, at vi laver disse test inden et træningsforløb, for så kan vi med bedre præcision tilrettelægge dit træningsforløb. Er du i tvivl om test er noget for dig, så kan vi altid tage en snak om det til vores første møde. Her kan du også læse om VO2-max test og laktattest.  

Prøv et af vores færdige cykelprogrammer

Har du ikke mod på at kaste dig ud i et personligt træningsforløb, kan du få en forsmag og prøve et af vores færdige programmer. De færdige træningsprogrammer er en god guideline for, hvordan vi planlægger et personligt træningsprogram. 

 

Hvis du har spørgsmål til den personlige cykeltræning, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@palmares.dk. Du er også altid velkommen til at komme ned i butikken på Marmorvej 21 i Nordhavn til en uforpligtende snak.