Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam elit sapien, luctus ut orci vitae, mattis euismod ipsum. In vitae pulvinar leo, a maximus.

Målsætninger og udvikling

Efter en indledende samtale udformer vi et skræddersyet program til dig ud fra dine ambitioner. Typisk udfører vi en test i vores mini-lab, så vi har det bedste fundament for forløbet. Når vi tilrettelægger programmet til dig, kigger vi på dine styrker og svagheder som rytter. De danner rammen for den træning vi prioriterer frem mod dine mål. Derudover er det vigtigt for os at træningen ikke skal tilsidesætte alt hvad der er rundt om dig, men nærmere at træningen bliver justeret og tilpasset dine omgivelser.

Testning og feedback

Vi har mulighed for at estimere din VO2max ved brug af VO2master udstyr. Det er nok den vigtigste fysiologiske faktor for at blive en god cykelrytter. Den kan udføres enten i vores mini-lab eller på flyvestationen i Værløse. Derudover kan vi også udføre en laktat test, som kan estimere dine træningszoner og samtidig evaluere effekten af en træningsperiode.

Fast træningsplan

Hvis du er i tvivl om personlig cykeltræning er noget for dig, så anbefaler vi at du afprøver en af vores faste træningsprogrammer. Vores faste træningsprogrammer er lige til at købe på vores shop og sendes direkte til dig, hvorved du nemt, billigt og hurtigt kan komme igang med træningen. De tager typisk udgangspunkt i en simpel målsætning om det er cykeltræning eller styrketræning. Alle programmer er udformet med baggrund i videnskabelige studier og praktisk erfaring.

Dit træner-team hos palmarés

Victor Ko

Rasmus Bøgh Wallin, 28

Ejer & Performance Coach

> Prof. cykelrytter hos UNO-X Pro Cycling
> Professionel bikefitter
Richard Bauer

Magnus Bak Klaris, 27

Ejer & Performance Coach

> Cykelrytter for AIRTOX-Carl Ras
> M.Sc. Human physiology

> Videnskabelig ass. Københavns Universitet
K.a Joben

Kenni Gentilino Martinelli, 31

Performance Coach & Store Manager

> M.Sc. Competition and Elite Sports
> Specialiseret i talentudvikling og præstationsoptimering
Richard Bauer

Daniel Stampe, 27

Performance Coach

> Cykelrytter for AIRTOX-Carl Ras
> M.Sc. Human physiology