FOREDRAG

Til jer som er nysgerrige på en udvidet horisont

Et foredrag hos Palmarès skal udvide vores interesserede kunders videnshorisont om alt inden for cyklingens verden. Vi stræber efter at alle der har deltaget i et foredrag, husker dette som en god oplevelse, hvor man fik svar i øjenhøjde
banner

FORMÅLET

Vores primære årsag til at vi tilbyder foredrag er fordi vi gerne vil bidrage til en øget forståelse og viden omkring træning, sundhed og coaching. Vi ser desværre alt for meget misinformation på sociale medier, som helt enkelt skaber falske påstande og myter.

HVORFOR ET FOREDRAG?

Der florerer hele tiden myter omkring træning, sundhed og coaching samt trends der kommer og går. Derfor tilbyder vi foredrag, hvor vi fortæller om do's and dont's, samt de helt nye trends indenfor træning og sundhed - og så får vi selvfølgelig aflivet myterne!


Er du interesseret? 

Fang os på kontakt@palmares.dk

TYPISKE EMNER TIL FOREDRAG

I kan altid foreslå dem vi ikke har nævnt

#

TRÆNINGSPLANLÆGNING

Vi fortæller om træningsplanlægning i teori og praksis.Hvad er anaerob og aerob træning? Hvordan indrettes det enkelte træningspas optimalt? Hvilke elementer skal et godt træningsprogram indeholde? Periodisering af træning, bloktræning, mikro- og makrocyklus, nedtrapning, træningsadaptioner, variation og restitution.

#

WATTMÅLEREN

Vi fortæller om træning med en wattmåler. Hvad kan den bruges til? Hvordan analyserer man sine træningsdata? Træningszoner, training to failure, Power Profile, testning, pacing strategi, løbsanalyse, aero-test, NP, TSS og Performance Managment Charts.

#

STYRKETRÆNING

Vi fortæller om, hvordan styrketræning kan forbedre præstationen på cykel. Herunder periodisering, relevante øvelser, set, repetitioner, implementering til den samlede træningsplan, concurrent training and nutrition.

#

VÆGTREGULERING

Vægtregulering - hvorfor? Hvor meget? Hvor hurtigt? Hvornår? Kalorier, energidensitet, måltidsfrekvens og timing. Fedtforbrænding, faste, træning med lav kulhydrattilgængelighed, styrketræning og kosttilskud.

#

SPORTSERNÆRING

Vi fortæller om kost før, under og efter konkurrence for optimal performance. Kulhydrat loading. Kulhydrat mængde og sammensætning. Væske, koffein, kostfibre, elektrolytter og protein.

#

MÅLSÆTNINGER

Vi fortæller om, hvordan målsætninger kan være med til at hjælpe dig med at opretholde motivation og fokus. Derigennem øger målsætninger sansynligheden for din succes. Kortsigtede mål, langsigtede mål, procesmål, resultatmål. SMART-modellen, Pre-commitment, succes-spiral, omgivelser og at fejre sine sejre.