Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam elit sapien, luctus ut orci vitae, mattis euismod ipsum. In vitae pulvinar leo, a maximus.

Palmarés - Personlig Cykeltræning

- Skræddersyet til dig -

Personlig cykeltræning

Målsætninger
Efter en indledende samtale så udformer vi et individuelt program til dig ud fra dine målsætninger. Og typisk udfører vi en test i vores mini-lab forud for forløbet, så vi har det bedste fundament for forløbet.

Styrker og svagheder
Når vi tilrettelægger et program til dig, så kigger vi på dine styrker og svagheder som rytter. De danner rammen for den træning vi prioriterer frem mod dine mål.

Holistisk udvikling
Hos Palmarés tager alle vores trænere udgangspunkt i hvem du er og hvilket miljø du befinder dig i og kommer fra. Det vigtigt for os at træningen ikke skal tilsidesætte alt hvad der er rundt om dig, men nærmere at træningen bliver justeret og tilpasset dine omgivelser.

Mini - Lab

VO2max test
Vi har mulighed for at estimere din VO2max ved brug af VO2master udstyr. Det er nok den vigtigste fysiologiske faktor for at blive en god cykelrytter. Den kan udføres enten i vores mini-lab eller på flyvestationen i Værløse.

Laktat test
Gennem en laktat test kan vi estimere dine træningszoner og mere præcist finde dine laktat tærskler. De to laktat tærskler er tæt forbundet med dine aerobe kvaliteter.

Evaluering og Feedback
Ved brug af test kan vi estimere dit nuværende niveau og samtidig kan vi også bruge resultatet af testen til at evalurere på effekten af den seneste træningsperiode.

Prøv de færdige programmer

Er du i tvivl om personlig cykeltræning?
Hvis du er i tvivl om personlig cykeltræning er noget for dig, så anbefaler vi at du afprøver en af vores færdige programmer.

En nem og billig forsmag
Vores færdige programmer er lige til at købe på vores shop og sendes direkte til dig, hvorved du nemt og billigt kan komme hurtigt igang med træningen.

Effektiv og målrettet træningsplan
Vores færdige programmer tager typisk udgangspunkt i en simpel målsætning om det er cykeltræning eller styrketræning. Alle programmer er udformet med baggrund i videnskabelige studier og praktisk erfaring.

Dit træner-team hos palmarés

Victor Ko

Rasmus Bøgh Wallin

Ejer & Performance Coach

> Cykelrytter for Team CO:PLAY
> Tidl. Professionel cykelrytter
K.a Joben

Kenni Gentilino Martinelli

Performance Coach

> Cand.Scient Idræt & Sundhed
> Speciale i Konkurrence & Eliteidræt
Richard Bauer

Magnus Bak Klaris

Ejer & Performance Coach

> Cykelrytter for Team CO:PLAY
> Idrætsstuderende ved KU