Overskrift

Hos Palmarès skræddersyer vi et individuelt cykeltræningsprogram, der tager udgangspunkt i dine målsætninger. Træningen vil blive udarbejdet af én af vores to trænere Rasmus Bøgh Wallin og Magnus Bak Klaris, som begge har en lang baggrund inden for cykling og træning. Magnus er idrætsstuderende, og har før studiet cyklet for hold som Coloquick, BHS Almeborg Bornholm og Seg Racing – og så vandt han Paris Rouaix i 2014. Rasmus har en baggrund som professionel cykelrytter for Riwal Readynes – og har sågar fået sin egen sten i gågaden i Kalmar for et vundet gadeløb. Du kan læse mere om dine trænere her. Derudover kan vi tilbyde VO2-max test og laktattest, som kan give os et bedre indblik i dit nuværende niveau og dine styrker og svagheder. Det kan du læse mere om det her. Har du ikke mod på at kaste dig ud i et personligt træningsforløb, kan du prøve et af vores færdige programmer her.

Sådan gør vi

Opstart

Hver gang vi starter et forløb, er det vigtigt for os at lære dig og dine rutiner at kende. Derfor holder vi altid en opstartssamtale, hvor vi skal høre, hvad dit formål er med en træning hos os. Når vi tilrettelægger dit træningsprogram, kigger vi på din rytterprofil og vurderer dine styrker og svagheder i forhold til at nå dine mål. Dit træningsprogram tager udgangspunkt i dit niveau og din hverdag, så du får mest ud af den tid, du investerer i træningen.

Planlægning af træning

Træningsplanen laves i TrainingPeaks, hvor vi konstant har mulighed for at følge med i din træning og udvikling. Læs mere om vores træningsfilosofi her.

På sigt

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when